Gåvokort Jul 2017

Populäraste julpresenten till anställda och kunder.

Gåvorkort

Mannerströms Gåvokort 360:-

Vårt populäraste kort sedan 10 år tillbaka. Här kan du välja mellan flera färdiga paket som innehåller 1 gåvokort samt även en eller flera artiklar ur Mannerströms utvalda sortiment.

Mottagaren får alltså både ett kort som kan användas för att välja en present på Mannerströms hemsida men också en gåva som du som avsändare väljer själv.

Du kan beställa här i vår webshop.

Alternativt maila eller ringa in din beställning på antal kort du vill ha samt vilket nummer du valt med den gåva som du som avsändare väljer. Klicka på bilden ovan för urvalsbroschyr.

Uppdaterad info: Kort nr 3 och nr 4 är slutsålt per 20171109

Mannerström nr 1

Gåvokort + en klassisk pepparkvarn i kopparfärgad metall med ett keramiskt malverk av mycket hög kvalitet. Pepparkvarnen är 21 cm hög. I setet ingår dessutom Leif Mannerströms kokbok

Mannerström 2

Gåvorkort + ett exklusivt set med en japansk kockkniv, 32 cm av hög kvalitet med ett greppvänligt handtag. I setet ingår dessutom en skärbräda med Leif Mannerströms signatur. Brädan är gjord i bambu, storlek: 30 x20x1,5 cm.

Mannerström 5

Gåvokort + en kockkniv, 32 cm av hög kvalitet med ett greppvänligt handtag. I setet ingår dessutom en skärbräda med Leif Mannerströms signatur, brädan är gjord i bambu, storlek: 30x20x1,5

Mannerström 6

Gåvokort + Mannerströms kött & grillbestick 12-delar. Eleganta och klassiska bestick i rostfritt stål med trähandtag. Riktigt fin finish på handtagen gör dessa bestick till en gåva utöver det vanliga.

Mannerström 7

Gåvokort + Mannerströms vinöppnare + decanterare. En mycket fin vinöppnare gjord i aluminiumlegering i svart/grå borstad finish tillsammans med en magisk vindecanterare som gör att du kan decantera vinet direkt vid bordet.

Mannerström 8

Gåvokort + Mannerströms köksset i 3 delar. Förkläde (90x70 cm) grytvante (15x30 cm) i slitstark canvas. Förkläde med Leif Mannerströms signatur på bröstet. Kökshandduken (50x70 cm) är i 100% kraftig bomull med Mannerströms namn invävt i handd

Mannerström 9

Gåvokort + Mannerströms egna kryddor+kokbok. 2 st utsökta kryddblandningar, bbq- och fiskkrydda, gjorda av Leif Mannerström. I setet ingår dessutom en av Leif Mannerströms kokböcker "Leifs Mat" eller "Leifs Utvalda"

Mannerström 10

Gåvokort + serveringssked 21 cm, serveringsgaffel 21 cm och tårtspade 24 cm av högklassig kvalitet i spegelpolish med greppvänliga handtag. I setet ingår dessutom Leif Mannerströms kokbok "Leifs Mat" eller "Leifs Utvalda"

Mannerström 11

Gåvokort + elegant dessertset, spegelblanka med greppvänliga handtag. 1 tårtspade 24 cm, 6 dessertskedar 15cm. Dessutom Leif Mannerströms kokbok "Leifs Mat" eller "Leifs Utvalda"

Hur fungerar det?

Gäller Mannerströms kort:

Här har vi samlat lite frågor och svar ang våra gåvokort.

Fråga: Hur löser mottagern in kortet?

Svar: Du löser in ditt kort genom att fylla i talongen på sista sidan, frankera och posta den till oss.Fråga: Vad är det för leveranstid?

Svar: Normal leveranstid är ca 14 arbetsdagar från det att vi registrerat din beställning. Under högsäsong kan leveranstiden vara något längre.Fråga: Jag har fått en trasig vara?

Svar: Om du fått en trasig vara eller om den är skadad så hör av dig till oss via mail gavokort@tings.se. Skicka med bild på den trasiga varan, uppge namn och adress som fylldes i på beställningstalongen samt mobilnummer/telnr. Reklamation måste ske senast 5 dagar efter ni mottagit gåvan. Så återkommer vi snarast.Fråga: Gåvan har har gått i retur / ej avhämtad / outlöst?

Svar: Paketet ligger hos ombud i 30 dagar, därefter går paketet i retur till oss. Vi kan då skicka paketet på nytt men debiterar en frakt och hanteringskostnad på 150kr.Fråga: Kan jag ändra på min beställning?

Svar: Efter att vi registrerat ditt kort går det inte att ändra val av gåva.


Fråga: Hur länge är kortet giltigt?

Svar: Kortet är giltigt tom 31/3 2017Beskrivande text

Sagaform

" Mitt Gåvokort" Från Sagaform.

Sagaform är ett av sveriges mest säljande varumärke när det gäller heminredning.
Mitt Gåvokort från Sagaform är kortet med det lilla extra. Mottagern väljer önskade produkter själv och får även möjlighet att tilläggsbeställa till rabatterat pris i Mitt Gåvokort Webshop.

Kortets hemsida

Det är det unika kortet där mottagaren själv får möjlighet att kombinera ihop sin egen gåva. Plocka ihop produkter från 1-5 stjärnor som sedan växlas in mot antalet stjärnor på kortet. Välj ett verktyg och en ljuslykta eller kanske smycket till henne och skäggtrimmern till honom, DU väljer själv!

Mer info "Mitt Gåvokort"

Efter valet av gåva får mottagaren också möjligheten att handla från webshopen som är kopplat till kortet. Här kan ni göra privata köp med 25 % rabatt för att både komplettera er gåva eller köpa till en gåva till någon annan.

Nyhet!
Beställde du fyra glas på gåvokortet så kan du enkelt köpa till 8 glas till i webshopen, ett mervärde till den redan fina gåvan från givaren. Vi har fyllt kortet med ett brett urval av vackra och smarta produkter från Kosta Boda, Orrefors och Sagaform såväl som sportkläder från Craft, tidningsprenumerationer från Allers, elektroniska verktyg och produkter från ett flertal andra varumärken. Sortimentet innehåller alltid något för alla och varierar över tid.

Karins Matgåvor

Matgåvor

Karins Matgåvor

Gåvorkort är den mest uppskattade julgåvan.

Mottagaren väljer själv.